TAXI NODIG?

Tel. 0486 45 45 45

24 uur per dag

Lees meer

RIJBEWIJS HALEN?

Kies voor Van Gerwen

Alle opleidingen, ook snelcursus mogelijk

Lees meer

BEROEPSOPLEIDINGEN

Vakkundig en ervaren

Vrachtwagen, E achter C of hef- reach truck

Lees meer

Zakelijk vervoer

Van Gerwen is toonaangevend in de markt voor mobiliteitsoplossingen. Onze privé-chauffeurs zijn professioneel , discreet en flexibel.

Lees meer

Luchthavenvervoer

Naast Schiphol zijn er natuurlijk ook de vliegvelden in Eindhoven, Brussel, Antwerpen, Dusseldorf en Airport Niederrhein in Weeze.

Lees meer

Regionaal vervoer

Van Gerwen verzorgt al vele jaren onder meer het vervoer van zieken, groepen, leerlingen, mindervaliden, taxi vervoer en taxi eindhoven.

Lees meer

Ziekenvervoer

Voor de doelgroepen zittendziekenvervoer en rolstoelvervoer is van Gerwen in samenwerking met franchiseorganisatie De Vier Gewesten.

Lees meer

Touringcar

Van Gerwen maakt gebruik van touringcars varierend van 19 tot ruim 100 personen, de touringcars zijn voorzien van alle gemakken.

Lees meer

Leerlingenvervoer

Van Gerwen vervoert in opdracht van diverse gemeenten met de grootste zorg Leerlingen die naar een speciale school moeten.

Lees meer

Rijbewijs personenauto

Ben je "eindelijk" 16,5 jaar of ouder en wil je zo snel mogelijk gaan lessen? Schrijf je dan nu in bij Verkeersschool van Gerwen! Je lest bij ons in een jonge comfortabele Volkswagen met airco. Met een haal- en brengservice door jouw zeer ervaren instructeur is het rijbewijs halen een fluitje van een cent!

Lees meer        

Motorrijbewijs

Motorrijbewijs halen? Kom gerust eerst vrijblijvend langs op onze vestiging in Zeeland voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we je onder het genot van een kop koffie alles vertellen en laten zien. Wij hebben voor iedereen een opleiding op maat!

Lees meer        

Bromfietsrijbewijs

Het bromfiets rijbewijs bestaat uit het doen van een theorie- en een praktijk examen. Vanaf je zestiende verjaardag mag je met een bromfiets, snorfiets of brommobiel rijden. Een rijbewijs AM is dan wel verplicht. Zo'n rijbewijs heb je voor het leven. Maar je moet er wel eerst de benodigde examens voor behalen.

Lees meer        

E achter B

In de praktijk blijkt nogal eens dat bestuurders van een combinatie van een auto met aanhangwagen niet over het juiste rijbewijs beschikken. Wie bijvoorbeeld met een zware caravan, een paardentrailer of andersoortige aanhanger wil rijden moet een geldig Nederlands rijbewijs hebben en hiervoor dus apart examen hebben gedaan.

Lees meer        

Beroepsopleidingen

Voor Voertuigen zwaarder dan 3500kg is naast rijbewijs B ook een rijbewijs C nodig. Van Gerwen heeft hiervoor ook een compleet pakket waarbij je zelf je snelheid aan kunt geven. 

In dit pakket zitten natuurlijk de praktijklessen, een praktijk examen, het chauffeursdiploma, de toets laden en lossen, plus de toets besloten terrein.

Vanaf september 2009 geldt dat alle chauffeurs verplicht nascholing moeten volgen om hun vakbekwaamheid te verlengen. Vanaf deze datum is de vakbekwaamheid namelijk nog maar vijf jaar geldig. De nascholing bestaat uit 35 uur. Alleen gecertificeerde nascholingscursussen tellen mee voor de verlenging. ook chauffeurs die al in het bezit zijn van een onbeperkt geldig chauffeursdiploma, krijgen te maken met een beperking van de geldigheid. Van Gerwen bied naast alle vrachtauto opleidingen, hef en reachtruck opleidingen ook complete pakketten aan van gecertificeerde cursussen en opleidingen voor de verplichte nascholing.

Lees meer

Heftruck