Personenvervoer

Navigatie:

ZIEKENVERVOER

Voor de doelgroepen zittendziekenvervoer en rolstoelvervoer is van Gerwen in samenwerking met franchiseorganisatie De Vier Gewesten (DVG) - door diverse grote verzekeraars aangesteld als hoofdcontractant.

Onder deze vervoersvormen vallen: het vervoer van en naar nierdialyse, chemo- of radiotherapie, vervoer voor rolstoelafhankelijken en visueel gehandicapten en vervoer voor behandelingen waarvoor men gedurende een langere periode een aantal keren per week behandeld moet worden.

klik hier voor meer informatie via de website UnitedConsumers

Verzekeraars en vergoeding

Van Gerwen had al contractafspraken met Ohra en Delta Lloyd Zorgverzekeringen maar kan als hoofdcontractant nu ook klanten van andere grote verzekeraars zoals VGZ, Univé, IZZ, SIZ, IZA, Trias, UMC, Nedasco, IAK, Turien & Co, DWS, Goudse Cares, Achmea Groeneland, Avero Achmea, VPZ Assuradeuren bedienen.
De klanten hoeven zich ook geen zorgen meer te maken over de kostenafwikkeling, ook dit wordt door van Gerwen rechtstreeks met de zorgverzekeraar afgehandeld.

klik hier voor alle formulieren van de zorgverzekeraars.

Bestemmingen door heel Nederland

Van Gerwen verzorgt het vervoer van en naar ziekenhuizen of zorginstellingen door heel Nederland. De chauffeurs beschikken allemaal over ruime ervaring en hebben goede sociale vaardigheden. Uiteraard wordt alles in het werk gesteld om de reis van en naar het ziekenhuis zo aangenaam en comfortabel mogelijk te laten verlopen, zonder al te lange wachttijden.

Reserveer uw vervoer

Dankzij het internet wordt het steeds makkelijker om uw taxi (online) te reserveren. U kunt natuurlijk altijd bellen via ons telefoonnummer

0486 – 45 45 45 (optie 1) of via 040 – 283 83 83, maar ook online bieden wij mogelijkheden om uw taxi te reserveren. Dit kunt u op ieder moment van de dag doen, wij zijn 24/7 bereikbaar.