Zakelijk vervoer

Navigatie:

DIRECTIEVERVOER

Van Gerwen is toonaangevend in de markt voor mobiliteitsoplossingen. Onze privé-chauffeurs zijn professioneel, discreet en flexibel. Ze komen uit alle regio’s van Nederland en zijn dus snel en efficiënt inzetbaar. Dankzij hun inzet kunt u ongestoord en comfortabel doorwerken op weg naar uw afspraak. De achterbank van de auto is een verlengstuk van uw kantoor: reistijd wordt werktijd.

Een auto met directiechauffeur van Van Gerwen is een totaaloplossing die gemak, comfort en luxe biedt. Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt. Met Van Gerwen reist u altijd in stijl.

Een directiechauffeur van Van Gerwen is uw persoonlijke assistent op de weg. Om files en parkeerplekken hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Onze professionele chauffeurs beschikken over een uitgebreide kennis van het wegennet en hebben uw route zorgvuldig voorbereid. Ze rijden u veilig en comfortabel in uw eigen auto naar uw afspraak waardoor u onderweg op ontspannen wijze nog enkele zaken kunt regelen. Uw auto verandert in een mobiel kantoor.

Wat de reden ook is, in alle gevallen kunt u uw wensen en voorkeuren aan ons kenbaar maken. Wij zorgen voor veilig en zorgeloos vervoer, dit tegen van te voren vast gestelde tarieven of tegen een vaste prijs per uur.