Taxivervoer

Navigatie:

Pakketvervoer

Per Augustus  is Van Gerwen een samenwerking aangegaan met Yeshugo Delivery om lokale pakketjes te bezorgen in Eindhoven en omstreken. Om dit te realiseren maken wij gebruik van een aantal voertuigen binnen ons wagenpark, om zo onze chauffeurs maximaal in te zetten. Wij doen dit onder de naam Taxibrainport, een organisatie opgericht door een aantal kwaliteitsbedrijven in Eindhoven.

Spoedkoerier Eindhoven

Tegen een vaste prijs van €15, - kunnen wij pakketten binnen 4 uur lokaal leveren. Vandaag besteld is vandaag geleverd, of je nu persoonlijk eenmalig een pakket wil verzenden of als bedrijf dat tientallen pakketten verstuurd per week, maakt niet uit. Om deze snelle leveringen te realiseren, werken wij in tijdsvakken waarbij jij tot zelfs 01.00 uur pakketten kunt verzenden.

Naast Eindhoven zijn wij ook actief in o.a.:

  • Valkenswaard
  • Helmond
  • Best

Veilige en nette pakketleveringen

Met behulp van Track en Trace zijn de pakketten op de voet te volgen. Nadat het pakket bij de chauffeur achterin de auto ligt en onderweg is, wordt de route uitgestippeld. Hierbij wordt een verwachte levertijd berekent, zo weet je precies wanneer je thuis moet zijn om het pakket te ontvangen. Omdat al onze chauffeurs voldoen aan de eisen van de gemeente Eindhoven, mag je erop vertrouwen dat je pakket in goede handen is. Is de ontvanger niet thuis? Dan nemen wij contact op en proberen het later nog een keer!
 
Wil je meer weten over onze pakketlevering?

Bekijk het hier