Taxi Volkel

Bel nu  0486 45 45 45


Taxi in Volkel nodig?

Bent u nu opzoek naar een taxi in Volkel? Bel dan even naar 0486 – 45 45 45 wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar.

Het vervoer van Van Gerwen is betaalbaar en betrouwbaar. We werken met vaste, geschoolde chauffeurs die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zij brengen u veilig naar uw plek van bestemming.

Van Gerwen verzorgt al vele jaren straattaxi vervoer in de regio van Volkel. Daarnaast zijn we ook actief in zakelijk taxivervoer, taxi vervoer naar luchthavens en vooral ook taxivervoer van zieken, groepen, leerlingen en mindervaliden. We hebben diverse soorten voertuigen, zoals personenauto´s, luxe auto´s, bussen en rolstoelbussen. De voertuigen zijn modern, goed onderhouden en voorzien van de modernste datacommunicatiemiddelen.

Reserveer een busje of taxi in Volkel

Dankzij het internet wordt het steeds makkelijker om uw taxi vooraf te reserveren. U kunt natuurlijk altijd bellen via ons telefoonnummer 0486 – 45 45 45 (optie 1) of via 040 – 283 83 83, maar ook online bieden wij mogelijkheden om uw taxi in Volkel te reserveren. Dit kunt u op ieder moment van de dag doen, wij zijn 24/7 bereikbaar.  

Online reserveren kan ook via e-mail: taxi@vangerwen.nl
 

Zakelijk taxivervoer

Van Gerwen is toonaangevend in de markt voor mobiliteitsoplossingen in zakelijk vervoer en directievervoer. Onze privé-chauffeurs zijn professioneel, discreet en flexibel. Ze komen uit alle regio’s van Nederland en zijn dus snel en efficiënt inzetbaar. Dankzij hun inzet kunt u ongestoord en comfortabel doorwerken op weg naar uw afspraak. De achterbank van de auto is een verlengstuk van uw kantoor: reistijd wordt werktijd.

Een auto met directiechauffeur van Van Gerwen is een totaaloplossing die gemak, comfort en luxe biedt. Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt. Met Van Gerwen reist u altijd in stijl.

Lees meer over ons zakelijk vervoer

 

Ziekenvervoer in Volkel

Voor de doelgroepen zittendziekenvervoer en rolstoelvervoer in Volkel is van Gerwen in samenwerking met franchiseorganisatie De Vier Gewesten (DVG) - door diverse grote verzekeraars aangesteld als hoofdcontractant.

Onder deze vervoersvormen vallen: het vervoer van en naar nierdialyse, chemo- of radiotherapie, vervoer voor rolstoelafhankelijken en visueel gehandicapten en vervoer voor behandelingen waarvoor men gedurende een langere periode een aantal keren per week behandeld moet worden.

Lees meer over ons ziekenvervoer

 

Leerlingenvervoer in Volkel

Van Gerwen vervoert al sinds jaar en dag in opdracht van diverse gemeenten met de grootste zorg Leerlingen die op grond van een beperking of levensovertuiging naar een speciale school moeten.

Lees meer over ons leerlingenvervoer

 

Luchthavenvervoer vanaf Volkel

Wilt u een taxi of busje van uw woonplaats Volkel naar bijvoorbeeld Schiphol of één van de andere de vliegvelden in Eindhoven, Brussel, Antwerpen, Dusseldorf en Airport Niederrhein in Weeze?

Of het nu gaat om de zomervakantie of wintersport, zakenreis of een weekend shoppen, Taxibedrijf van Gerwen kan zorg dragen voor de diverse vervoersvormen van en naar de vliegvelden. 7 dagen per week, 24 uur per dag, vooraf gereserveerd of last minute, u vraagt, wij verzorgen uw vervoer.

Lees meer over ons luchthavenvervoer

 

Over Volkel

Volkel (Brabants: Volker) is een kerkdorp in de gemeente Uden in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het dorp heeft 3614 inwoners (per mei 2006). Het dorp is vooral bekend om de gelijknamige militaire vliegbasis (Volkel - Uden) van de Koninklijke Luchtmacht en het nabijgelegen recreatiepark (BillyBird Park Hemelrijk).